Wednesday, March 31, 2010

juara-juara

nampak gaya final MU lawan barcelona tahun ni... arsenal xbrape nak bole harap sangat...

Monday, March 22, 2010

google

Sunday, March 21, 2010

bring me the horizon

dalam 2-3 minggu ni aku perasan si faris memang busy sungguh.. kul 6 je cabut, kul 6 je cabut~jumpa orang katanya... emergency leave ngan M.C pun makin kerap...

rupanya jenis malu nak ngaku.... dah tu macam mana kawan-kawan nak undi?








p/s:ok, sekarang macam mana nak cover, aku layan af... demit!

Thursday, March 18, 2010

luchu




begapo dio nih?? memang jenis macam ni ye dak.. sama macam penyokong jugak perangai rupanyeee...

Wednesday, March 17, 2010

casablancas & chelsea

ok aku mengaku silap bila aku cakap adrenalize stylo... band ni tak stylo langsung.. guitarist band ni tak berani nak ludah brandon boyd pun, pasal aku tengok dia dok sibuk meeting persatuan.. macam makcik-makcik & semalam kantoi bersiul lagu tomok pulak.. bila aku 'ehem' dia cepat-cepat buat siul lagu emo.. aku senyum kecik je...
kalau korang nak layan jugak, layanla...



amacam? ni baru stylo... tak yah ludah sape-sape pun.. tenang je..




yang ni pun stylo jugak.. ye tak wan@yd@mibs?


p/s: nampak gaya suku akhir MU jumpa CSKA.. semi final jumpa Lyon... final jumpa bordeaux, MU menang 12-0... amacam?

Thursday, March 11, 2010

stylo=adrenalize+malek



ni band paling stylo buat masa nih.. guitarist band ni pernah ludah brandon boyd & pernah maki tomok depan-depan... inilah pengertian stylo sebenar..

realiti memang menggigit..

ke hadapan ratu axis,

salam.. jatuh cinta dengan diri sendiri tak salah, cuma aku rasa kau tak la secantik & sehebat yang kau fikir... berbangga dengan sesuatu perhubungan jugak tak salah, cuma aku rasa laki kau tak lah sehebat yang kau fikir jugak... oh ye, maybe kau rasa hebat dengan badan kau sekarang sebab tiap-tiap hari ke gym kan, cuma kau still gemuk sebenarnya...

aku rasa kau da start angau dengan diri sendiri pulak akhir-akhir ni.. tapi takpe good luck aku ucapkan... asalkan tiap-tiap
malam sebelum tidur atau dalam tandas bila takde orang dekat sekeliling, kau tak menangis pasal kau sebenarnya malu dengan diri sendiri..

ok..


selamat malam.. :)