Monday, October 24, 2011

Sunday, April 3, 2011

stop.

Too much expectations akan membunuh kamu 7 kali. hidup balik, kena bunuh balik, hidup balik, kena bunuh balik dan seterusnya.

Monday, March 14, 2011

Sunday, February 27, 2011

overconfident

overconfident=bila asyik berkira-kira samada fabregas atau persie yang akan julang piala as a captain. kahkahkah




Thursday, February 17, 2011

Friday, February 11, 2011

hail people power!

yalla revolution!



ok now, who's next??



Thursday, February 10, 2011

Wednesday, February 9, 2011

enzymes

pernah tak ko tgk status2 org kat fb n komen2 bawah dia yang buat ko rasa eeiii babinya babinya babinya?


aku setiap masa rasa macam tu.

Tuesday, February 8, 2011

revolusi.

empat punca revolusi mesir yang satu dunia tengah bersembang & kalau tak sembang pun ambik tahu ialah police brutality, lack of free elections/free speech, low minimum wages/high unemployment & corruption.



ke empat-empat punca tersebut terjadi jugak kat malaysia sekarang ni samada kita hidup dalam denial atau tidak sahaja. 



so menteri-menteri malaysia jangan sombong sangat bercakap. xkan sampai mati hamba rakyat nak dimomok dengan rasa bersyukur & berterima kaseh kepada pemerintah. 
terima kaseh my foot. 


Monday, February 7, 2011

once I had a dream








lagu-lagu hari selasa. more on 7tapblacktee

Tuesday, February 1, 2011

Monday, January 24, 2011