Monday, October 24, 2011

Sunday, April 3, 2011

stop.

Too much expectations akan membunuh kamu 7 kali. hidup balik, kena bunuh balik, hidup balik, kena bunuh balik dan seterusnya.

Monday, March 14, 2011

Sunday, February 27, 2011

overconfident

overconfident=bila asyik berkira-kira samada fabregas atau persie yang akan julang piala as a captain. kahkahkah




Thursday, February 17, 2011

Friday, February 11, 2011

hail people power!

yalla revolution!



ok now, who's next??



Thursday, February 10, 2011

Wednesday, February 9, 2011

enzymes

pernah tak ko tgk status2 org kat fb n komen2 bawah dia yang buat ko rasa eeiii babinya babinya babinya?


aku setiap masa rasa macam tu.

Tuesday, February 8, 2011

revolusi.

empat punca revolusi mesir yang satu dunia tengah bersembang & kalau tak sembang pun ambik tahu ialah police brutality, lack of free elections/free speech, low minimum wages/high unemployment & corruption.



ke empat-empat punca tersebut terjadi jugak kat malaysia sekarang ni samada kita hidup dalam denial atau tidak sahaja. 



so menteri-menteri malaysia jangan sombong sangat bercakap. xkan sampai mati hamba rakyat nak dimomok dengan rasa bersyukur & berterima kaseh kepada pemerintah. 
terima kaseh my foot. 


Monday, February 7, 2011

once I had a dream








lagu-lagu hari selasa. more on 7tapblacktee

Tuesday, February 1, 2011

Monday, January 24, 2011

Thursday, January 13, 2011

awek-awek yang kita patut suka.

1. Ariadne. awek bijak, berani & cun. - inception


2. Ramona Flowers. awek misteri, spontan & gila-gila. - scott pilgrim


3. Olive. awek baik, bijak tapi gila-gila. - Easy A


4. Joni. awek 'girl next door'/sweet, bijak & cun. - the kids are all right


5. Hermione. awek pemalu tapi smart. kalau jumpa, simpan. - harry potter



p/s: 'bijak' adalah kualiti perlu awek-awek ade. bukan bercakap dengan ayat 'der' ataupun 'gua' 'lu'.

nampak kodi betul.

Monday, January 3, 2011

atas 6 filem version 2

lupakan bolasepak... 6 pilihan filem tahun 2010

1.inception : for obvious reason. mindfuck.


2.black swan : lesbian scene, mila kunis-natalie portman. WINNER! & last scene adalah masterpiece.


3.HOWL : every single line bole jadi mutiara kata yang cool. plus James Franco as a Allen Ginsberg. superb.


4.scott pilgrim vs the world : beyond awesome.


5.the social network : movie yang buat kita lagi benci dengan budak-budak genius. fuck.


6.kick-ass : kicked ass!


p/s: tron:legacy super stylish, easy A/youth in revolt/buried/the kids are all right/somewhere agak not bad,the other guys/due date/ hantu kak limah was funny. atleast for me la hor. & of course la ade berjuta lagi movie yang aku tak peduli & tak tengok.

iron man 2 : boring
magika : ntah macamana dapat best movie. bangang bangang bangang!